top of page

Group

Public·46 members
Yacoob Rehman
Yacoob Rehman

Tratat De Pediatrie Iordache.pdf


Tratat de pediatrie Iordache.pdf - O carte de referință pentru medicii pediatri
Dacă sunteți în căutarea unei cărți care să vă ofere o viziune cuprinzătoare și actualizată asupra domeniului pediatriei, atunci Tratat de pediatrie Iordache.pdf este o opțiune excelentă. Această carte este rezultatul muncii a patru autori de prestigiu: Florea Iordăchescu, Adrian Georgescu, Ingrith Miron și Otilia Mărginean, care au colaborat cu peste 200 de specialiști din țară și din străinătate pentru a oferi o lucrare de înalt nivel științific și didactic.


Tratat de pediatrie Iordache.pdf este o carte format PDF, care poate fi descărcată gratuit de pe internet, de la [acest link]. Cartea are 1888 de pagini și este împărțită în 16 secțiuni, care acoperă toate aspectele importante ale pediatriei, de la bazele genetice și fiziologice ale dezvoltării copilului, până la patologia specifică fiecărei etape de vârstă și a fiecărui sistem de organe. Cartea include și capitole dedicate neonatologiei, terapiei intensive pediatrică, urgențelor pediatricale, bolilor infecțioase, bolilor cronice, bolilor rare, precum și aspectelor psiho-sociale și preventive ale sănătății copilului.


DOWNLOAD: https://imepxtahi.blogspot.com/?yk=2w3gDJ


Tratat de pediatrie Iordache.pdf se remarcă prin actualitatea informațiilor prezentate, care reflectă cele mai noi descoperiri și recomandări din domeniul pediatriei. Cartea este bogat ilustrată cu imagini, tabele, scheme și algoritmi, care facilitează înțelegerea și aplicarea conceptelor teoretice. De asemenea, cartea este scrisă într-un limbaj clar și accesibil, care se adresează atât studenților la medicină, cât și medicilor rezidenți și specialiști în pediatrie. Cartea este un instrument util și practic pentru cei care doresc să își îmbogățească cunoștințele și să își îmbunătățească competențele în domeniul pediatriei.


Tratat de pediatrie Iordache.pdf este o carte care merită să fie citită și studiată de toți cei interesați de sănătatea copilului. Cartea este o dovadă a nivelului ridicat al pediatriei românești, care s-a dezvoltat mult în ultimii ani, datorită eforturilor unor profesioniști dedicați și pasionați. Cartea este dedicată copiilor din România și de pretutindeni, dascălilor care au educat și îndrumat autorii în formarea lor profesională și civică, colegilor lor - truditori pentru ocrotirea sănătății mamelor și a copiilor, familiilor lor, precum și Fundației Humana și Departamentului de Pediatrie al Universității din Louisville, SUA, care au sprijinit realizarea unui program american-român în pediatrie pe o perioadă de 15 ani.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page