top of page

Sadiity & Classy

Public·27 members
Albert Ilyin
Albert Ilyin

Model Hotarare Aga Inchidere Punct De Lucru - Ghid complet și simplificat


Ne ocupăm să-ți închidem punctul de lucru al firmei oriunde în țară, online, fără deplasări inutile. Redactăm documentația, oferim consultanță gratuită și urmărim tot procesul.Află mai multe aici.
Model Hotarare Aga Inchidere Punct De Lucru


Download Zip: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Furluso.com%2F2u42fm&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw2TggCChxqNlttvvBdZg6gPDeschiderea unui punct de lucru sau sediu secundar, presupune în primul rând înregistrarea și autorizarea acestuia la Registrul Comerțului (ORC). În termen de 30 de zile de la primirea actelor de la Registrul Comerțului, punctul de lucru se înregistrează la ANAF.


Pentru situația în care ai minimum 5 salariați, vei obține un CIF nou care îl vei folosi pentru declararea obligației de plată a impozitului pe salarii, doar pentru acel punct de lucru.


Buna ziua! As avea si eu o intrebare in legatura cu infintarea punctului de lucru in cadrul societatii comerciale ce este deja infintat! Care sunt demersurile necesare unde se incepe si ce documente sunt necesare respectiv costurile infintarii!Multumesc pt raspuns!


Spre exemplu, (a) dacă firma ta are sediul social în sectorul 2 și deschizi un punct de lucru în sectorul 3, vei depune documentele la ANAF sector 3. (b) dacă firma ta are sediul social în Brașov și deschizi un punct de lucru în Galați, vei depune documentele la ANAF Galați.


Punctul de lucru este spatiul unde societatea isi desfasoara in mod efectiv activitatea. Valabilitatea inregistrarii unui punct de lucru al societatii depinde in mod direct de valabilitatea actului prin care se face dovada detinerii unui drept de folosinta asupra imobilului. Atunci cand actul in cauza isi inceteaza efectele juridice, valabilitatea inregistrarii punctului de lucru expira. In acest caz este necesar sa se decida fie pentru prelungire valabilitate punct de lucru, fie pentru radiere.


Punctul de lucru al firmei inregistrat la Registrul Comertului prin actul constitutiv sau stabilit prin hotarare A.G.A./decizie asociat unic, are la baza un contract prin care un detinator legal al unui imobil a dat in folosinta societatii comerciale pentru a isi stabili punctul de lucru intr-un spatiu bine definit in cadrul acestuia(respectiv o parte, o camera) sau in intreg imobilul.


Infiintare firma SRL Infiintare persoana fizica autorizata PFA Deschidere punct de lucru Majorare capital social Dizolvare firma Radiere firma Suspendare activitate firma Inregistrare marci Formulare onrc persoane juridice Formulare onrc persoane fizice


Cineva din colegii de pa facebook mi-au recomandat acest articol.Nu am putut sa nu-l citesc. E super.Un punct de vedere destul de interesanta. Chiarca iti da de gandit.Am gasit multe lucruri fara rost pe siteuri, dar articolultau chiar mi-a dat de gandit.


Vrei să-ți extinzi afacerea și ai nevoie de un spațiu în care să-ți desfășori activitatea? Poți înregistra la Registrul Comerțului un sediu secundar, diferit de sediul social sau alte puncte de lucru deja înregistrate. Află ce este și când ai nevoie de un punct de lucru, ce presupune procedura de deschidere punct de lucru SRL, dar și cum poți face totul 100% online, fără birocrație și fără deplasări inutile.


În timp ce sediul social este adresa oficială a firmei, punctul de lucru reprezintă doar spațiul de unde îți poți desfășura activitatea economică/de birou a firmei sau o parte din această activitate.


Ai nevoie de un punct de lucru pentru firma ta? Asigură-te că ai un act care să ateste dreptul de folosință a spațiului (contract de comodat/închiriere) și poți parcurge procedura de deschidere punct de lucru SRL.


Pentru a deschide un punct de lucru SRL trebuie să depui un set de documente la Oficiul Registrului Comerțului. Cum se face înregistrarea punctului de lucru și de ce acte ai nevoie? Află mai jos.


Important: Dacă spațiul unde stabilești punctul de lucru este proprietatea firmei (Atenție! Nu a asociatului sau administratorului, ci a firmei), ai nevoie doar de un act de proprietate.


Dacă alegi soluția digitală oferită de StartCo pentru deschidere punct de lucru SRL, ai nevoie doar de buletinele asociaților și administratorilor. Restul documentelor sunt generate de aplicație.


Dacă apare necesitatea deschiderii unui punct de lucru, trebuie să îl declari la Registrul Comerțului, înainte de a începe să desfășori activitatea economică. De asemenea, pentru a putea înregistra un punct de lucru, nu uita că ai nevoie de un act care să ateste dreptul de folosință a spațiului.


Acesta lista este minimala si obligatorie. In functie de situatia concreta in care va gasiti, sumarul documentelor solicitate poate fi suplimentat. Este necesar ca impreuna sa clarificam toate detaliile specifice demersului de inregistrare a punctului de lucru, iar dumneavoastra sa ne ajutati sa fim eficienti prin furnizarea tuturor actelor in timp util.


Ulterior inregistrarii la Registrul Comertului, punctul de lucru trebuie declarat si la Administratia Financiara din sectorul sau localitatea in care societatea isi are inregistrat sediul social, in termen de cel mult 30 de zile de la data incheierii contractului de inchiriere.


De asemenea, daca un sediu secundar functioneaza cu un numar mai mare de 5 angajati, este necesara inregistrarea acestuia, nu numai la Administratia Financiara din sectorul sau localitatea in care societatea isi are inregistrat sediul social, ci si la Administratia Financiara pe raza careia se afla inregistrat sediul secundar, urmand a-i fi atribuit un Cod unic de inregistrare distinct. Cand infiintati punctual de lucru trebuie sa luati calcul numarul de salariati care vor desfasura activitatea, mai multi sau mai putini de 5, intrucat aspectectele contabile se desfasoara diferentiat pentru cele doua situatii.


Ati ajuns la punctul infiintarii unui punct de lucru, asadar aveti o afacere de care sa va ocupati! Dumneavoastra castigati timp externalizand serviciile de infiintare ale noii locatii. Prin experienta dobandita si prin consultanti specializati, JuristFirme.ro va poate asista in demersul dumneavoastra, intr-un raport eficienta cost optim. Noi ne ocupam infiintarea sediului secundar, in timp ce dumneavoastra va folositi eficient tipul ocupandu-va de activitatile comerciale proprii!


In cazul in care activitatea firmei tale s-a modificat, o sa iti aratam cum sa schimbi sediul social sau punctul de lucru al unei firme. Ce trebuie sa iei in considerare si care sunt actele necesare pentru a putea face acest lucru.


Hotararea AGA si actul de detinere al proprietatii/inchirierii in care se va desfasura activitatea firmei sunt cele mai importante documente pe care trebuie sa ai daca vrei sa deschizi un punct de lucru. Nu uita de acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari, daca locatia se afla intr-un spatiu de locuit. Multi omit acest aspect si este foarte important.


Deschiderea unui punct de lucru necesita si achitarea unor taxe. Nimic nu se inregistreaza gratis la Registrul Comertului. Suma aproximativa pentru acest demers, este de 300 RON. Taxele de registru, taxele pentru fiecare sediu autorizat, precum si onorariul nostru.


Reprezinta o locatie auxiliara a societatii, în care aceasta poate desfasura fie activitati de birou, fie activitati comerciale, fie ambele, astfel că, în practică, situațiile în care o firmă poate avea nevoie să deschidă un punct de lucru sunt numeroase.


Pentru a deschide un punct de lucru societatea trebuie sa detina respectivul spatiu in proprietate sau in folosinta. Dovada folosintei se face cu contractul de inchiriere, sau cu contractul de comodat, ori cu alt tip de document, după caz.


Prin acest document, asociatii firmei, sau asociatul unic decid(e) infiintarea respectivului punct de lucru. Cu aceasta ocazie poate fi actualizat si actul constitutiv al firmei, dar acest lucru este opțional.


În momentul depunerii dosarului de infiintare a punctului de lucru la Registrul Comertului trebuie sa declarati activitatile pe care le veti desfasura. Activitatile trebuie identificate prin codurile CAEN corepunzatoare si trebuie sa existe, deja, in actul constitutiv al firmei. Pentru asta veti completa si veti semna declaratia model_3 in rubricile special alocate.


Servicii deschidere sau/și închidere punct de lucru PFA / I.I. online în toate județele. Completeaza formularul, atașează documentele necesare și noi vom întocmi și depune dosarul la Registrul Comertului.


In ziua de azi, extinderea afacerii dumneavoastra poate fi benefica pentru un profit mai mare si un succes garantat in timp. In momentul in care realizati ca afacerea a luat avant si doriti sa fiti mai aproape de clientii dumneavoastra, pentru ca produsele sau serviciile sa ajunga mai repede la acestia, infiintarea unui punct de lucru poate deveni benefica.


Autorizarea punctului de lucru se va face la inceputul inregistrarii firmei sau in maxim 30 de zile de la data infiintarii societatii, doar in cazul in care activitatea dumneavoastra cere acest lucru.


O caracteristica importanta a punctului de lucru este aceea a numarului de angajati care isi vor desfasura activitatea in acest centru. Daca personalul angajat este sub 5 oameni, punctul de lucru va fi fara obligatii de plata, iar daca numarul acestora este mai mare de 5, va fi nevoie sa platiti impozit pe venituri.


Punctul de lucru al unei societati se infiinteaza pentru a desfasura activitatea propriu zisa a firmei. Aici se vor fabrica/ gestiona produsele sau se vor depozita in functie de activitatea entitatii dumneavoastra. De regula, aceste puncte de lucru se infiinteaza pentru a fi mai aproape si de colaboratori, in vederea unui parteneriat de succes, cat si a materiei prime de calitate, aceasta fiind livrata mai repede, la costuri reduse.


Este important de stiut ca atunci cand o firma se infiinteaza, daca aceasta isi va desfasura activitatea la sediul social nu va mai fi nevoie de punct de lucru. Pentru ca deseori exista confuzie intre punctul de lucru si sediul social, cel mai bine este sa solicitati ajutorul unei firme de consultanta deschidere si inchidere punct de lucru, contabilitate si infiintare societati comerciale.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • SADiiTY & CLASSY
 • Activated PC
  Activated PC
 • Crack Hintss
  Crack Hintss
 • Real Crackers
  Real Crackers
 • Crack Trick
  Crack Trick
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page